... 5 signalen dat jouw manifestatie komt: zo blijf jij vertrouwen houden - Mooie Mindset

5 signalen dat jouw manifestatie komt: zo blijf jij vertrouwen houden

Signalen-dat-jouw-manifestatie-komt-boeddhas

5 signalen dat jouw manifestatie komt: zo blijf jij vertrouwen houden

Misschien ben je al jaren bezig met manifesteren en je inlezen over de Wet van Aantrekking – in het Engels Law of Attraction genoemd. Of misschien is dit onderwerp nog helemaal nieuw voor jou. Er gaat hoe dan ook een moment komen dat je een keer twijfelt over jouw manifestatie. Komt het er wel écht aan? Heb ik het wel goed gedaan? Heeft het Universum mij wel gehoord? Iedereen – ja, zelfs de manifestatie experts – heeft dit soort gedachtes wel eens gehad bij het (bewust) manifesteren. Daarom is het handig om enkele signalen dat jouw manifestatie komt te herkennen!     

Het is hartstikke normaal om af en toe te twijfelen. Het is menselijk om eerst resultaat te willen zien om het vervolgens pas te geloven. Eerst geloven en dan ontvangen vindt ons ego eigenlijk helemaal niet leuk. Want daardoor stappen we regelmatig buiten onze comfortzone. We zoeken groei en persoonlijke ontwikkeling op buiten de comfortzone. Maar het ego wil dat jij lekker binnen die comfortzone blijft en dat alles hetzelfde blijft, dus het zal er alles aan doen om jou daar te houden. Met name door negatieve gedachten en emoties zoals angst en twijfel. Het vergt tijd en oefening om er 100% op te vertrouwen dat jouw manifestaties eraan komen. Daarom deel ik in dit artikel enkele signalen dat jouw manifestatie eraan komt. 

Lees ook: wat is manifesteren en hoe doe je dat? Een stappenplan!

Soms is het lastig om vertrouwen te blijven houden dat jouw manifestatie eraan komt. Je wacht maar en wacht maar. En zoals ik al vaker zeg: door jouw manifestatie een deadline te geven creëer je weerstand. Laat dus los dat JIJ bepaalt wanneer jouw manifestatie eraan komt. Het Universum bepaalt dat voor jou, want die heeft het beste met jou voor. Het Universum weet het beste wanneer jouw manifestatie in jouw leven kan verschijnen. Dit wordt in het Engels divine timing genoemd. Dat vertrouwen is essentieel om jouw manifestatie in jouw realiteit te verwelkomen. Focus op het eindresultaat – jouw manifestatie – en laat de “hoe” en “wanneer” aan het Universum over.

Signalen dat jouw manifestatie eraan komt

1. Dingen verdwijnen of vallen uiteen; je raakt iets kwijt

Dit is een van de belangrijkste signalen dat jouw manifestatie komt. Op het moment zelf is het vaak niet leuk. Je raakt jouw favoriete sieraad kwijt. Een vriend verbreekt het contact. Jouw relatie is over. Jouw laptop werkt niet meer. Een huurcontract wordt niet verlengd. Wanneer dingen verdwijnen of uiteenvallen voelt het op dat moment verschrikkelijk. Verlies is niet leuk, maar het is wel iets waar we in het leven mee om moeten gaan. Het Universum creëert op deze manier ruimte in jouw leven voor iets nieuws, iets beters. Weg met het oude, dan is er ruimte voor het nieuwe. Ik hoorde laatst een mooie uitspraak: “loss is the Universe working in your favor”. Weet dus dat jouw manifestatie eraan komt en dat dit een teken is dat je daarop mag vertrouwen!     

2. Je ziet dat mensen om jouw heen krijgen wat jij manifesteert

Stel: jij bent al tijden een geweldige en liefdevolle partner aan het manifesteren. En je hebt het gevoel dat je geen stap dichterbij die partner komt. Weet dan dat jouw omgeving een reflectie is. Als zij iets ontvangen wat jij manifesteert komt het er ook voor jou aan! Het is een signaal van het universum dat laat weten dat het er ook voor jou is. Het Universum laat jou tijdelijk in de vibratie “tappen” van wat jij manifesteert. Zodat jij ook zin krijgt om dat te ontvangen. Hierdoor zitten jouw manifestatie en jouw energie op dezelfde frequentie en kan het nog sneller in jouw realiteit verschijnen.      

Voorbeeldje: laatst manifesteerde ik extra geld en dat mocht op verwachte en onverwachte manieren naar mij komen. Ik stond voor alles open. Een paar dagen later vertelde mijn huisgenoot dat zijn oma uit het niets €1500 euro naar hem had overgemaakt. Ze gaf het liever nu aan hem dan dat hij het ooit via een erfenis zou ontvangen. Ik was super blij voor mijn huisgenoot én wist dat dit een signaal was dat mijn manifestatie er ook aan zou komen. In de week erna ontving ik 2 onverwachte klussen (en dus extra inkomsten), mijn moeder maakte onverwachts geld naar mij over als verrassing, ik verkocht meerdere foto’s die week én ik vond meerdere keren geld op straat. Mission accomplished! Wees niet jaloers wanneer iemand iets ontvangt wat jij momenteel manifesteert. Juist doordat een ander het ontvangt weet jij dat het er voor jou ook aan komt.  

Lees ook: 7 belangrijke inzichten over de Wet van Aantrekkingskracht

3. Synchronisatie en Engelennummers

Zie jij wel eens synchronisatie van nummers? Wanneer je op de klok kijkt is het exact 11:11 uur. Je gaat boodschappen doen en je rekent €22,22 euro af. Je wordt gebeld door een onbekend telefoonnummer dat eindigt op 777.

Dit is géén toeval. Dit is namelijk een van de signalen dat jouw manifestatie eraan komt. Dat jij vertrouwen mag hebben dat het Universum jou gehoord heeft en weet wat jouw manifestatie is. Gesynchroniseerde nummers worden Engelennummers genoemd.   

4. Spreek een teken met het Universum af

Het Universum werkt met jou, niet tegen jou. En het is helemaal prima als jij om vertrouwen wilt vragen. Ook dat is namelijk een manifestatie. Vertrouwen in jouw manifestatie. Volg je het nog?

Wanneer jij dit vertrouwen wilt ontvangen kun jij met het Universum een teken afspreken. Voor mij is dit teken de laatste tijd bijvoorbeeld een luiaard. Een luiaard is een dier dat ik niet dagelijks tegenkom. Je wilt namelijk wel iets kiezen wat je niet binnen 2 minuten tegen gaat komen. Waarvan je wéét dat het er is. Je kiest bijvoorbeeld niet als teken een hond als jij zelf een hond in huis hebt rondwandelen.

Spreek vervolgens met het Universum af: binnen 24 of 48 uur (net wat jij prettig vindt) ga ik mijn teken zien. En die luiaard kan echt op de meest idiote manieren in mijn werkelijkheid komen. Tijdens een film of documentaire kan er een luiaard in beeld verschijnen. In de Instagram Stories van iemand anders kom ik een GIF’je van een luiaard tegen. Terwijl ik door mijn fotoarchief blader valt mijn oog toevallig op een foto van een luiaard. In het nieuws komt er een artikel over luiaards voorbij. Op het strand zag ik laatst een meisje met een luiaard-knuffel voorbijwandelen. Zelfs als iemand een spreekwoord gebruikt zoals: “zo lui als een luiaard” zie ik dit als een teken van het Universum. Mijn manifestatie komt eraan en daar mag ik op vertrouwen.

5. Out of the blue contact & vreemde uitnodigingen

Ken je de film Yes Man? In deze film spreekt de hoofdpersoon met zichzelf af dat hij tegen alles volmondig JA gaat zeggen. Daardoor komt hij in de meest bizarre situaties terecht en krijgt hij kansen die hij nooit voor mogelijk had gehouden. Bij dit signaal van het Universum moet ik altijd aan die film denken.

Soms krijg je een berichtje van iemand die je al maanden of zelfs jaren niet hebt gesproken. Of je zin hebt om koffie te drinken en bij te praten. Zeg volmondig JA tegen dit soort uitnodigingen als jij je er goed bij voelt. Deze mensen zijn vaak de boodschappers die jou weer een stapje dichter bij jouw manifestatie brengen.

Stel: je hebt een leuke partner gemanifesteerd. Misschien wil degene die jou heeft uitgenodigd bij een specifieke koffiezaak afspreken waar jij nog nooit bent geweest. En staat jouw droompartner daar jouw koffie klaar te maken of werkt diegene in het gebouw naast die koffiezaak.

Stel: je bent bezig met een boek en je loopt vast, je hebt geen inspiratie. Diegene met wie je afspreekt leest toevallig een boek dat jou weer verder helpt en vertelt je erover. Of diegene begint enthousiast te vertellen dat hij/zij aan jou moest denken toen diegene een schrijfcursus tegenkwam die perfect bij jou past.

En stel: je bent jouw badkamer aan het verbouwen en je komt er maar niet uit wat voor een kleur je op de muren hebt. Diegene laat misschien een leuk Instagramaccount aan je zien, waar jij de EXACTE kleur ziet waar je naar op zoek was.

Toeval bestaat niet, alles gebeurt met een reden. Dus ook wanneer iemand out of the blue contact met je opneemt of je ergens voor uitnodigt. Dit is een teken dat jouw manifestatie bijna realiteit wordt in jouw leven!

Lees ook: Wet van Aantrekking – 11 inspiratiebronnen om meer hierover te leren

Dit zijn een aantal signalen zodat jij weet dat jouw manifestatie komt. Is er een ander signaal voor het vertrouwen in jouw manifestatie dat jij graag wilt delen? Laat het mij en andere lezers weten via de reacties hieronder!

Reacties via Facebook

Geen reactie's

Geef een reactie